Bacteralia | QUÈ FEM
3951
page,page-id-3951,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,

QUÈ FEM

Bacteralia és una empresa que gestiona la qualitat i seguretat alimentària a tot establiment, empresa, indústria alimentària. Comptem amb un laboratori propi de microbiologia i fisicoquímica básica.


LABORATORI

Per a garantitzar seguretat alimentària i el correcte funcionament dels sistemes de qualitat implantats a les empreses (sistema de prerequisits, APPCC) és imprescindible una validació per mitjà d’analítiques. Disposem d’un laboratori de microbiologia alimentària i aigües i fisicoquímica bàsica. Estem en constant evolució i renovació, actualment  tenim la possibilitat d’oferir determinació ràpida d’al.lèrgens i  anàlisis nutricionals.

ASSESSORAMENT

Treballem per oferir la gestió intergral de la qualitat i seguretat a les empreses del sector alimentari. Posem a disposició del client la consulta de qualsevol qüestió en alimentària legal. Alhora posem a punt Registres sanitaris,

SISTEMA APPCC

Les empreses han de garantir la seguretat dels seus productes en totes les fases de la cadena alimentària dels quals siguin responsables. L’anàlisi de perills i punts crítics de control és un sistema de qualitat preventiu que millora la qualitat i salubritat dels aliments. Bacteralia ofereix la implantació, revisió i anàlisi dels prerequisits i dels sistema APPPCC.

FORMACIÓ

La formació del personal que treballa en el món alimentari és vital per adquirir els coneixements i els hàbits necessaris per garantitzar la seguretat alimentària, així com imprescindible per l’evolució de qualsevol empresa. El futur passa per una formació contínua del personal.  Des de Bacteralia posem a disposició formació contínua en Higiene Alimentària per a manipulador d’aliments. Alhora treballem en altres cicles formatius relacionats relacionats amb el món alimentari. Actualment oferim cursos d’APPCC, Al.lèrgies i intoleràncies alimentàries.

ASSESSORAMENT NUTRICIONAL

El nostre equip compta amb una dietista-nutricionista col.legiada pel col.legi de dietistes encarregada de la realització, revisió i anàlisi de menús a escoles, residències i altres centres. Posem a disposició la revisió i anàlisi nutricional per la correcció o elaboració d’etiquetes de cara al Reglament (UE) 1169/2011.