Bacteralia | Ens presentem
3933
page,page-id-3933,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,

ENS PRESENTEM

Bacteralia és una empresa que gestiona la qualitat i seguretat alimentària a tot establiment, empresa, indústria alimentària. Comptem amb un laboratori propi de microbiologia i fisicoquímica básica.

2009

Bacteralia obre les seves portes el 26 de gener del 2009 en un petit local del barri de Sants de Barcelona. Després de tot un any de plantejament i acondicionament posem a punt un laboratori de microbiologia alimentària, reconegut per la Generalitat de Catalunya. A Bacteralia, però, som inquietes i inconformistes i necessitem estar en constant evolució i formació. Es per això que en poc temps ampliem serveis incloent la fisicoquímica bàsica i analítiques d’aigües i  legionella. Evolucionem a Empresa de gestió integral de qualitat oferint assessorament, consultoria, formació  i implantació de sistemes de qualitat i registres. Al 2012 ens traslladem a unes millors instal.lacions que ens han permès seguir amb l’ampliació dels nostres serveis.

Bacteralia no té por a cap projecte ni a les noves demandes que hi hagi al mercat; som joves, amb molta energia i empenta per afrontar nous reptes.